top of page
Noreli_LogoNy.png
2914-01-FGE_e_01_blue_hour_R03.jpg

Nye leiligheter på Hovland
med flotte fellesområderByggeplassvisning i bygg A
søndag 4. desember kl. 13-14

Ukentlige visninger onsdager fra kl. 15-16 i visningssenter.

Ta kontakt med megler for påmelding visninger.  

Bygging av bygg A og B er godt i gang. Her er det flotte 3-roms leiligheter igjen. Bygg C er for salg med 3- og 4-roms leiligheter og kommer i neste byggetrinn. Se ledige leiligheter i Boligvelger:

En fleksibel finansieringsmodell

Mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-ordning).

I Denja Hage det lagt opp til en fordeling hvor den totale ­kjøpe­summen er fordelt 40% innskudd (som kjøper må ­finansiere med egenkapital/eget lån) og 60% andel fellesgjeld (ferdig ­finansiert av borettslaget)
.
Les mer og se priseksempel her.

Nyhet i Denja Hage

LEILIGHETENE

Bo i et trygt og godt boligområde i Larvik

Det som mange kjenner som Denja fabrikker på Hovland skal nå forvandles til et nytt og moderne boligprosjekt. Med respekt for det gamle, og samtidig vendt mot nye tider, har vi valgt å kalle det Denja Hage.

 

Første byggetrinn består av totalt 32 leiligheter fordelt på bygg A og B. Leilighetene varierer fra 78 til 98 kvm.

 

Bygg C får 16 stk. 3- og 4-roms leiligheter. Dette blir boliger med lyse og luftige rom og gode planløsninger - alt er helt nytt og moderne. Prosjektet får tiltalende arkitektur, smarte løsninger og god parkeringsdekning. Flytt inn og nyt - og glem å tenke på snømåking, gressklipping og vedlikehold.

Denja Hage vil tro til tradisjonen fra tidligere salatproduksjon fortsette å vektlegge "det grønne" og det blir et moderne boligprosjekt tilpasset nye miljøkrav og normer. Det vil bla. også bli et eget oransjeri til beboernes glede i Denja Hage.

 

I umiddelbar nærhet finnes det bussholdeplass, nærbutikker, kjøpesenter, rekreasjonsmuligheter m.m.

 

- Når det gode liv frister!

Denja Hage tar form

Kom innom vårt visningssenter på tomten: Yttersøveien 21, Hovland. 
 

Følg oss steg for steg på byggeplassen her

GettyImages-503684814.jpg

Praktisk og moderne på Hovland

Nordbyen Kjøpesenter ligger ca. 650 meter fra Denja Hage og har et rikt og variert utvalg av butikker og serveringssteder.

Nordbyen Kjøpesenter er et populært handelssted for mange i nærområdet. Her finner du alltid et spennende utvalg av det meste, enten du er på jakt etter friske blomster, et nytt antrekk eller smakfulle sushi retter til middagen. Meny-forretningen kan også friste med egen ferskvaredisk med et stort utvalg av varm ferdigmat, fisk, skalldyr, håndskåret ost og kjøtt.

På Hovland finner du det du trenger i hverdagen!

Det finnes en rekke tur- og rekreasjons-muligheter

Både Lovisenlund idrettsplass og Hovlandbanen byr på gode og allsidige treningsmuligheter og ligger kun noen minutter kjøretur fra Denja Hage. Du finner også treningssenter like i nærheten.

Frister det å nyte naturen er det en rekke turmuligheter i nærområdet. Det er kort avstand til både Bøkeskogen og Vestmarka som har flotte turområder for alle årets årstider. 

Larvik sentrum ligger kun 5 minutter unna med buss eller bil dersom det frister med en middagsbit på restaurant, eller om man skal ta toget sør- eller nordover.

GettyImages-108359439.jpg
DSC_5434.JPG
Screenshot 2020-10-20 at 17.07.33.png

LABO-medlemmer

Forkjøpsrett for medlemmer i LABO er avklart for bygg A + B og C. Her er det nå åpent for alle og førstemann til mølla prinsippet.

 

Er du ikke allerede medlem, eller ønsker vite mer om LABO medlemskap - les mer her!

labo-logo.png
GettyImages-1059130086.jpg

Hvorfor bo i Denja Hage?

Eget verksted for enkle reperasjoner

KART
Contact
bottom of page