top of page

Leilighetene

Lyse luftige leiligheter

Velkommen inn

Lyse og luftige boliger med godt gjennomtenkte planløsninger har vært arkitektens ­hovedfokus i Denja Hage. Gode rom med  mye lysinslipp, kombinert med det ­faktum at boligene er gjennomgående, gjør dette til  boliger som det vil være enkelt å ­trives i.

 

Det er lagt vekt på at Denja Hage skal være et praktisk og  innbydenede sted å bo, med robuste og varige materialer som krever lite vedlikehold.

2914-01-FGE_i-05_2floor_A_H0201_living_R
2914-01-FGE_i-08_1floor_A_H0101_bedroom_

Hva drømmer du om i en bolig?

Er det å følge solen med en balkong på hver side av bygget, eller skape hotell følelsen med ditt eget bad direkte fra soverommet? Får du endelig ditt walk-in closet, eller er det å ha tilgang til et orangeri/drivhus eller hobby­verksted?

Mange vil sette pris på å kunne ha sin egen lille hage i tillegg til terrassen uten at man har ansvar for å klippe hekk eller plen.

2914-01-FGE_i-04_2floor_A_H0204_bedroom_

Spennende muligheter

Ta en god titt på våre 3 og 4-roms leiligheter, her finnes spennende muligheter!

 

Stig på, fra egen stue, og ut i din egne private oase. Her kan du nyte sommer­kveldene, eller  forlenge sesongen utover ­høsten.

 

I Denja Hage får du en helt ny bolig med det lille ekstra.

2914-01-FGE_i-09_1floor_A_H0102_bathroom

Tilvalg

I Denja Hage er det mange kostnadsfrie valgmuligheter, eks. beskrevet utvalg innen flis, parkett, veggfarger, kjøkkenfronter og benkeplater.

 

I tillegg kan man gjøre enkelte individuelle tilvalg mot pristillegg. Alt dette er nærmere ­beskrevet under byggebeskrivelse.

Skap din eget drømmebolig!

2914-01-FGE_i-03_1floor_A_H0104_kitchen_
bottom of page